Make-up aanbiedingen

19-4-2024

Wat is er nou fijner dan erachter komen dat make-up producten die je nodig hebt precies nu in de aanbieding zijn! Ben je nog opzoek naar wat nieuwe producten nodig of wil je wat inspiratie opdoen? In dit blog lichten we de beste make-up aanbiedingen uit van de folders. Zo kan jij zo goedkoop mogelijk al jouw producten inslaan.

 

Mascara

Ben je opzoek naar een nieuwe mascara? Dan moet je bij de Kruidvat of bij de ICI PARIS XL zijn. De Lash Paradise mascara van L’Oréal Paris heeft namelijk op dit moment 50% korting bij de Kruidvat. Deze mascara is erg populair en belooft intens volume en extreme lengte. Ook de Maybelline mascara Lash Sensational Fireworks heeft op dit moment 50% korting bij de Kruidvat. Bij de ICI PARIS XL kun je de Touche Éclat van Yves Saint Laurent halen met maar liefst 25% korting. Als laatste is Superhero mascara van IT Cosmetics ook in de aanbieding, deze is nu bijna 10 euro goedkoper. Wil je zelf even tussen alle mascara aanbiedingen kijken? Dat kan hier.

 

Oogschaduw en eyeliner

Wil je jouw eye look helemaal compleet maken met oogschaduw en eyeliner? Daar kunnen we je ook bij helpen! Bol.com heeft op dit moment een prachtig oogschaduwpalette van Maybelline New York in de aanbieding. Het heeft alle nude kleuren die je maar nodig kunt hebben om een mooie neutrale look te creëren. Wil je liever wat vrolijke kleuren op je oog voor de lente en zomer? Dan kun je een mooi palette bij ICI PARIS XL halen van BE Creative. Zij hebben namelijk neutrale paletten in de aanbieding maar ook een mooie rose palette. De paletten zijn op dit moment wel bijna 10 euro goedkoper. Als laatste mag eyeliner natuurlijk niet ontbreken om jouw eyelook helemaal af te maken. Deze kun je het beste halen bij Bol.com. Zij hebben op dit moment een ultra langhoudende zwarte liquid liner van Maybelline New York in de aanbieding met bijna 50% korting.

 

Foundation en concealer

Je weet wat ze zeggen, een goed begin is het halve werk, daarom is het belangrijk dat je een goede foundation en concealer hebt als basis. Ook voor deze make-up producten kun je weer bij Bol.com terecht, ze hebben namelijk de Dream Radiant Liquid Foundation van Maybelline in de aanbieding voor maar 50% van de prijs. Deze foundation is perfect voor een droge huid en zorgt ervoor dat de huid er mooi en egaal uitziet. Van hetzelfde merk is er ook een concealer in de aanbieding. Deze is makkelijk aan te brengen door het sponsje aan de bovenkant en heeft op moment ook bijna 50% korting. Als laatste is er bij de Kruidvat ook een concealer van Max Factor in de aanbieding met 50% korting. Het product heet niet voor niks de Miracle Pure Eye enhancer want deze concealer zorgt ervoor dat je al je donkere wallen niet meer zichtbaar zijn.

 

Lippenstift, lipgloss en lipverzorging

Lippenstift en lipgloss mag natuurlijk niet ontbreken aan dit lijstje, en ook hier hebben we weer genoeg opties voor je. Als eerste heeft de HEMA een 1+1 gratis actie op alle lippenstift en lipgloss. Ideaal als je ervan houdt om zelf lekker rond te snuffelen en het leuk vindt om wat nieuwe producten te proberen. Ook Bol.com heeft een mooie matte lipstick in de aanbieding op dit moment van Maybelline New York. Heb je nog spaarpunten bij de Kruidvat en weet je niet zo goed waaraan je het moet uitgeven?  Dan is nu je kans want voor 250 punten kun je een gratis blushing lip en cheek balm krijgen. Als laatste is de Purol lipverzorging ook nog in de aanbieding, hierbij is het 2e product voor de helft van de prijs. Dit is een goede optie als je altijd droge lippen hebt maar wel een mooie glans wilt hebben op je lippen. Wil je zelf even kijken tussen alle lippenstift en lipgloss aanbiedingen? Dat kan hier.

                                                                                    

 

Nagellak

Nagellak valt misschien niet onder make-up maar we vonden toch dat deze niet aan het lijstje mag ontbreken. Wil je een hele goedkope nagellak? Dan moet je bij de action zijn! De action heeft namelijk op dit moment nagellak van Max & More in de aanbieding voor maar 99 cent. ICI PARIS XL heeft op dit moment 20% korting op O.P.I. infinite shine nagellak. Deze nagellak is verkrijgbaar in veel mooie kleuren en is makkelijk aan te brengen. Wil het liefste een nagellak die heel lang blijft zitten? Dan moet je bij Bol.com zijn. Bol.com heeft namelijk een 6-delige Gellac in de aanbieding met mooie neutrale kleuren. Gellac is de perfecte oplossing als je er niet van houdt om je nagels te lakken maar het er wel mooi uit vindt zien. Gellac blijft tenminste 3 weken en vaak wel 6 tot 8 weken zitten. Wil je zelf even snuffelen tussen alle nagellak aanbiedingen? Dat kan hier!

 

Met al deze aanbiedingen kun je jouw make-up lade weer helemaal opvullen. Heb je niet gevonden wat je nodig hebt? Dan raden we je aan om over een paar dagen nog een keer in de make-up aanbiedingen te kijken! Dat kan hier. We hebben elke dag nieuwe folders op onze website en app, dus wie weet staat jouw favoriete product er over een paar dagen wel tussen!